Skincare routine
beauty

Skincare routine voor de droge huid

Heb je een droge huid? En ben je op zoek naar een natuurlijke skincare routine? We vertellen je meer! Een droge huid herken je namelijk aan dofheid en een trekkerig gevoel. Dit zijn tekenen van je huid, ze vraagt om hydratatie. En dat gebeurt niet door dikker te smeren, maar door te smeren met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor jouw huidtype. We geven je tips voor een skincare routine voor de droge tot normale huid. Zo word je wakker met een stralende gloed en een zijdezachte huid!

Begin met milde reiniging

De eerste stap van je skincare routine is het reinigen van je gezicht. Kies voor milde reiniging, die licht schuimt. Alles met veel schuim bevat de sulfaten SLS/SLES en kunnen je huid namelijk uitdrogen. Zorg dat je je huid reinigt in de ochtend en in de avond, maar ook na het sporten of een warme stranddag. Zo voorkom je onzuiverheden. Skin Food Voedende Reinigingsgel is een gel-to-oil-to-milk met biologische zonnebloemolie, extract van driekleurig viooltje en Calendula. Breng je de gel aan? Dan verandert de gel in een olie en voeg je er water aan toe? Dan ontstaat een melkachtige emulsie die je huid op milde wijze reinigt. Met een schone, frisse huid als resultaat! Tip: vergeet je hals en decolleté niet!

Hydrateer je droge huid

Nu je een schone en frisse huid hebt, is het tijd om te hydrateren. Zorg dat je in de ochtend kiest voor een voedende dagcrème. Een dagcrème beschermt je huid tegen de zon, wind en kou. Maar een dagcrème houdt óók je huid in balans. Skin Food Voedende Dagcrème met extract van olijfblad, driekleurig viooltje, Calendula, shea butter en biologische zonnebloemolie voedt en hydrateert je huid intensief. De dagcrème geeft een mooie gloed én is een fijne basis voor onder je make-up.

Herstel je huid terwijl je slaapt

Wist je dat je huid ’s nachts herstelt van alle invloeden van overdag? Een nachtcrème is daarom meer voedend dan een dagcrème. ’s Nachts komt je lichaam tot rust en regenereert je huid. En dat is voor een droge huid heel belangrijk. Skin Food Voedende Nachtcrème met biologische Sacha-Inchi olie voedt en hydrateert je huid intensief, stimuleert de celvernieuwing en versterkt je huidbarrière. Zo begin je elke dag met een stralende gloed!

100% natuurlijke voeding

Skin Food Voedende Gezichtsverzorging voedt en hydrateert je huid intensief. De geneeskrachtige plantenextracten driekleurig viooltje, biologische Calendula en kamille vormen het hart van de formule. Maar ook kostbare ingrediënten zoals extract van olijfblad en Sacha-Inchi olie brengen je huid tot rust, herstellen je huidbarrière en zorgen voor een zijdezachte huid. Kies jij voor een 100% natuurlijke skincare routine? Je huid is je dankbaar!

Ontdek Skin Food Voedende Gezichtsverzorging

Reinigt en hydrateert de huid. Skin Food Voedende Reinigingsgel voor de normale tot droge huid.
4,8 van 5 sterren
33 reviews
75 ml
{{ 1299 |formatPrice |currency }}
Hydrateert en herstelt de huid. Skin Food Voedende Dagcrème voor de normale tot droge huid.
4,6 van 5 sterren
30 reviews
40 ml
{{ 1699 |formatPrice |currency }}
Regenereert en herstelt de huid. Skin Food Voedende Nachtcrème voor de normale tot droge huid.
4,9 van 5 sterren
35 reviews
40 ml
{{ 1799 |formatPrice |currency }}