Onze partners in duurzaamheid, natuur en biodiversiteit

De zorg voor het behoud van de natuur is onderdeel van onze missie. Net als die van onze duurzame partners. Maak kennis met de partners van Weleda.  

Biodiversiteit vóór alles

Bij alles wat we doen hebben we één belang voor ogen, net als onze partners: onze natuur. Biodiversiteit staat daarbij voorop. Het betekent dat de verschillende planten- en diersoorten in harmonie met elkaar leven. Onze grootste zorg is om die balans in de natuur te behouden. Zo helpen we bijvoorbeeld om te voorkomen dat bepaalde bedreigde plantensoorten uitsterven.

Natuurmonumenten: Samen zetten we Nederland in bloei!

Natuurmonumenten en Weleda hebben een belangrijk gemeenschappelijk doel: de zorg voor het behoud én de ontwikkeling van onze prachtige Nederlandse natuur. Dit doen ze door bestaande natuur te herstellen en ontwikkelen, maar ook door nieuwe gebieden aan te leggen.

Weleda steunt hen met een jaarlijkse campagne bij het ontwikkelen en beschermen van een aantal natuurgebieden.

Meer over Natuurmonumenten

Naturalis: samen sterk voor biodiversiteit

Naturalis en Weleda hebben een gezamenlijke passie voor natuur én de wens om de biodiversiteit te beschermen, behouden en beleven. In Nederland en de rest van de wereld.

Dankzij de samenwerking wordt het belang van biodiversiteit onder de aandacht gebracht. En kan Naturalis investeren in het behoud van biodiversiteit in Nederland.

Meer informatie over Naturalis

UEBT: Biodiversiteit voorop

UEBT is een non-profitorganisatie die het gebruik van duurzame grondstoffen vooropstelt. En die strijdt voor eerlijke handel en respect, voor iedereen in de productieketen.

Waarden die je volledig terugvindt bij Weleda.

Meer over UEBT

NATRUE: Onze garantie voor 100% natuurlijke producten

Al onze producten hebben het NATRUE-kwaliteitslabel, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. Onze garantie voor 100% natuurlijke ingrediënten. En de zekerheid dat we geen bijvoorbeeld geen synthetische stoffen toevoegen.

Meer over NATRUE

Meer samenwerkingen