Onze partners in duurzaamheid, natuur en biodiversiteit

De zorg voor het behoud van de natuur is onderdeel van onze missie. Net als die van onze duurzame partners. Maak kennis met de partners van Weleda.  

Biodiversiteit vóór alles

Bij alles wat we doen hebben we één belang voor ogen, net als onze partners: onze natuur. Biodiversiteit staat daarbij voorop. Het betekent dat de verschillende planten- en diersoorten in harmonie met elkaar leven. Onze grootste zorg is om die balans in de natuur te behouden. Zo helpen we bijvoorbeeld om te voorkomen dat bepaalde bedreigde plantensoorten uitsterven.

Natuurmonumenten: Samen zetten we Nederland in bloei!

Natuurmonumenten zet zich al jaren in voor de bescherming van de Nederlandse natuur en de lokale biodiversiteit. Dit doen ze door bestaande natuur te herstellen en ontwikkelen, maar ook door nieuwe gebieden aan te leggen.

Weleda steunt hen met een jaarlijkse campagne bij het ontwikkelen en beschermen van een aantal natuurgebieden.

Meer over Natuurmonumenten

UEBT: Biodiversiteit voorop

Image of UEBT Logo - Grey

UEBT is een non-profitorganisatie die het gebruik van duurzame grondstoffen vooropstelt. En die strijdt voor eerlijke handel en respect, voor iedereen in de productieketen.

Waarden die je volledig terugvindt bij Weleda.

Meer over UEBT

NATRUE: Onze garantie voor 100% natuurlijke producten

Al onze producten hebben het NATRUE-kwaliteitslabel, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. Onze garantie voor 100% natuurlijke ingrediënten. En de zekerheid dat we geen bijvoorbeeld geen synthetische stoffen toevoegen.

Meer over NATRUE

Meer samenwerkingen