Advies bij huidverzorging

Onze producten zijn stuk voor stuk 100% natuurlijk. Jouw garantie dat er geen synthetische stoffen of conserveringsmiddelen in zitten. Ga na wat jouw huidtype is en ontdek welk Weleda product het beste bij jou past. 

Wat voor type huid heb jij?

Weet jij wat voor huid je hebt? Je bepaalt het gemakkelijk zelf met onze speciale tool. Die geeft ook meteen aan welke producten het meest geschikt zijn voor jou. Liever persoonlijk advies? Onze Weleda schoonheidsspecialisten helpen je graag.

Bepaal zelf jouw huidtype

Meteen een afspraak maken

Gevoelige huid

Een gevoelige huid is uit balans. Vaak door de omgeving of manier van leven. Ontdek hoe je een gevoelige huid herkent, welke tips helpen en de Weleda producten die het beste aansluiten.

Advies bij een reactieve of gevoelige huid

Droge huid

De oorzaken van een droge huid kunnen zowel van buitenaf als van binnenuit komen. Gelukkig hebben we speciale producten voor jouw huid. En kun je met onze tips zelf je droge huid te lijf gaan.

Advies bij een droge of vetarme huid

Onzuivere of vette huid

Een onzuivere, vette huid en puistjes kunnen erg vervelend zijn. Maar je kunt zelf heel wat doen om je huid weer in balans te brengen. Met deze tips en verzorgingsproducten knapt je huid flink op.

Advies bij een onzuivere en/of vette huid

Verzorging voor de mannen

De mannenhuid is anders dan die van een vrouw. Daarom is speciale gezichtsverzorging zo belangrijk. Het handige stappenplan én de juiste producten helpen. Op naar een gezonde en stralende huid.

Advies voor de mannenhuid