Ochtendroutine
wellness

Een ontspannen ochtendroutine: 5 tips

Hoe start jij je dag? Of je nu thuis een gezin hebt, vroeg uit de veren moet voor de hond of juist langer kan blijven liggen door onregelmatige werktijden: Een routine hoeft niet elke dag precies hetzelfde te zijn, maar dagelijkse gewoontes maken je ochtend wel een stuk makkelijker. Kies daarom de tips die bij jou passen en maak van iets nieuws jouw dagelijkse gewoonte. En verwen je zintuigen!

1. Start je ochtend offline

De wekker gaat. Grijp jij ook als eerste naar je smartphone? Je bent niet de enige. Maar door social media, e-mail of het nieuws krijg je gelijk honderden prikkels binnen. Geen ontspannen start van je dag. Houd je aandacht daarom bewust klein en probeer je telefoon wat langer uit te laten staan. Ben je helemaal opgestart? Dan kan je beetje voor beetje de rest van de wereld weer binnenlaten!

2. Zet een intentie

Onze gedachten in de ochtend zetten de toon voor de rest van de dag. Begin je dag daarom met een intentie. Een intentie is een bewuste positieve gedachte, zoals ik ben ontspannen of ik ben dankbaar. Zet je intentie tijdens een korte meditatie, schrijf het op in een notitieboek of zeg het hardop. Elke dag is anders, maar probeer te kiezen wat voor jou vandaag belangrijk voelt. Zo begin je de dag bewust.

3. Neem een ontspannen douche

Vind je het lastig om uit bed te komen in de ochtend? Een douche maakt je wakker en stimuleert je bloedcirculatie. En geuren brengen je in een stemming. Kies daarom voor een douchecrème of douchegel met een 100% natuurlijke geur. Zo geven citrus en fruitige geuren je energie en laten bloemige geuren je ontspannen. Wil je de ochtend vrolijk starten? Duindoorn Vitality Douchecrème met de opwekkende geur van grapefruit en mandarijn brengt je in een vrolijke stemming en reinigt je huid mild.

Duindoorn Vitality Douchecrème

Opwekkend en vitaliserend
5 van 5 sterren
19 reviews
200 ml
{{ 699 |formatPrice |currency }}

4. Verzorg je lichaam van top tot teen

Je lichaam verzorgen is in elk seizoen belangrijk. Duindoorn Vitaliserende Body Olie voedt je huid intensief en voorkomt droge plekjes. Giet een paar druppels in je handpalm en verdeel de olie over de nog vochtige huid. De pure plantaardige oliën voeden je huid en je hebt gelijk een moment voor jezelf. Smeer je liever met een lotion? Duindoorn Vitaliserende Body Lotion herstelt en versterkt de natuurlijke balans van je huid. Laat je verrassen door de opwekkende geur van grapefruit en mandarijn!

Duindoorn Vitaliserende Body Lotion

Rijke, voedende lotion. Hydrateert de droge huid intensief voor 48uur lang.
5 van 5 sterren
13 reviews
200 ml
{{ 1499 |formatPrice |currency }}

5. Spray voor energie!

Je bent de douche uitgestapt, hebt jezelf van top tot teen ingesmeerd en staat in de startblokken. Maar de energie? Die mis je soms in de vroege ochtend. Spray daarom Zuiverende Room Spray Vitality op kantoor of thuis voor vitaliteit en inspiratie. De 100% biologische essentiële oliën van onder andere sinaasappel en citroen zuiveren de lucht en geven je energie. Adem diep in en uit en je bent klaar voor de rest van de dag!

Zuiverende Room Spray Vitality

Vitaliseert en geeft energie
4,9 van 5 sterren
12 reviews
50 ml
{{ 1429 |formatPrice |currency }}

Ervaar de unieke werking op lichaam en geest

Welke tip ga jij morgenochtend uitproberen? Door je ochtend te starten met de 100% natuurlijke producten van Weleda zorg je voor je lichaam én geest. De hele dag door kleine geluksmomentjes ervaren? Maak bewust tijd vrij voor jouw favoriete Weleda-moment.

Weleda Wellness met duindoorn

Voedt de droge huid intensief
5 van 5 sterren
6 reviews
100 ml
{{ 1599 |formatPrice |currency }}
Rijke, voedende lotion. Hydrateert de droge huid intensief voor 48uur lang.
5 van 5 sterren
13 reviews
200 ml
{{ 1499 |formatPrice |currency }}
Opwekkend en vitaliserend
5 van 5 sterren
19 reviews
200 ml
{{ 699 |formatPrice |currency }}
Beschermt en hydrateert de huid
5 van 5 sterren
8 reviews
50 ml
{{ 799 |formatPrice |currency }}