Ontdek het wonder van moeder natuur

Gefeliciteerd! Je bent zwanger. Wat bijzonder dat er een kindje in je buik groeit. Als je zwanger bent is voor jezelf zorgen nóg belangrijker. Je kunt te maken krijgen met kwaaltjes, zoals huidveranderingen. Met de juiste producten houd je je huid zacht en verklein je de kans op striae. Onze 100% natuurlijke zwangerschapsproducten zijn veilig voor jou en je kindje: 100% natuurlijk, zonder overbodige toevoegingen.

Helpt striae voorkomen

Helpt striae voorkomen

Zwangerschapsolie helpt striae effectief voorkomen. Natuurlijke plantenoliën en extract van Arnica verbeteren de elasticiteit en spankracht van je huid, waardoor deze gemakkelijker meeveert met je groeiende lichaam. En striae voorkomt. Met bewezen resultaat:

  • +92% gladde huid*

  • -33% zichtbaarheid bestaande striae*

  • +17% huidelasticiteit**

*Na gebruik gedurende 6 maanden **Na gebruik gedurende 4 maanden

Veilig voor jou en je kindje

Veilig voor jou en je kindje

Zwangerschapsolie van Weleda bevat puur natuurlijke plantenoliën die rijk zijn aan vitamine A, D en E, die de huid intensief hydrateren. Biologisch en 100% natuurlijk. Dus zonder overbodige toevoegingen.

Ontdek meer

Een soepele huid door amandelolie

Een soepele huid door amandelolie

Amandelolie is het hoofdingrediënt van onze Zwangerschapsolie. Amandelolie staat bekend om haar vermogen om je huid soepel en zacht te houden. Waardoor jeuk en een trekkerig gevoel verdwijnen.

Binding met je kindje

Binding met je kindje

Het krijgen van een kindje is en blijft een wonder. Daarom wil je goed voor jezelf en de baby in je buik zorgen. Verwen je huid met Weleda Zwangerschapsolie. Geniet van een momentje voor jezelf en voel je kindje in je buik.

Ontdek meer

Voorkom een knip of inscheuren

Voorkom een knip of inscheuren

Een knip of inscheuren bij de bevalling, dat wil je liever voorkomen. Perineum Massageolie bereidt je huid voor op de bevalling. Amandelolie voedt de huid van het perineum en zorgt dat deze soepel en minder kwetsbaar wordt. Gebruik deze olie vanaf week 34 om een knip of inscheuren te voorkomen.

Onze 100% natuurlijke mama-producten:

Zwangerschapsolie

Effectief bij het voorkomen én verminderen van de zichtbaarheid van striae
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
100 ml
€17.49
Koop nu

Perineum Massageolie

Helpt een knip of inscheuren voorkomen
50 ml
€14.99
Koop nu

Tepelzalf

Verzorgt en beschermt de tepels. Deze zalf verzacht bij tepelkloven.
25 g
€10.99
Koop nu

Bio Borstvoedingsthee

Ondersteunt een ontspannen borstvoeding*
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
2 g (20x)
€5.99
Koop nu

Advies bij zwangerschap en kraamtijd

Striae tijdens de zwangerschap

Groeistrepen, zwangerschapsstriemen of ook wel: striae. Je leest hier wat striae is en hoe je striemen kunt voorkomen op een effectieve en natuurlijke manier.

Lees meer

Je gezichtshuid tijdens de zwangerschap

Door hormonale veranderingen verandert je huid, ook in je gezicht. Je kan te maken krijgen met een gevoelige of onzuivere huid.

Lees meer

Ontspannen borstvoeding geven

Ruim 75% van de moeders start met het geven van borstvoeding. Deze tips kunnen je helpen bij een ontspannen borstvoeding.

Lees de tips