Veilig en zacht voor de babyhuid

Wist je dat de babyhuid 5x dunner is dan die van volwassenen? Verzorg daarom, vanaf de eerste dag, de kwetsbare babyhuid veilig en zacht met 100% natuurlijke Babyverzorging van Weleda. Zonder microplastics of andere onnodige toevoegingen.

Natuurlijke babyverzorging van Weleda

Natuurlijke babyverzorging van Weleda

Al meer dan 100 jaar bieden we biologische en 100% natuurlijke babyproducten. Met alleen de hoognodige ingrediënten. Voor een optimale werking.

Weleda Babyverzorging:

  • Verzorgt, kalmeert en beschermt (de babyhuid)

  • Ontwikkeld met verloskundigen en apothekers

  • Biologisch & 100% natuurlijk

Onze baby musthaves:

We hebben nog veel meer 100% natuurlijke babyproducten. Maar met deze 3 producten ben je in ieder geval goed voorbereid:

Calendula Billenbalsem

Deze rijke balsem verzorgt gevoelige babybillen en kalmeert de rode en schrale huid.
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
30 ml
€4.49
Koop nu

Calendula Babyshampoo & Douchecrème

Reinigt babyhaar en de babyhuid uiterst mild. Prikt niet in de ogen.
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
200 ml
€8.99
Koop nu

Calendula Verzorgende Babyolie

Verzachtende babyolie met verwarmend en beschermend effect
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
200 ml
€13.99
Koop nu

Calendula beschermt en kalmeert

Calendula beschermt en kalmeert

Het hoofdingrediënt van Weleda Babyverzorging is Calendula, ook wel goudsbloem genoemd. Handgeplukt uit de Weleda-tuin in Duitsland. Calendula verzorgt, kalmeert en beschermt de huid. Ideaal voor de kwetsbare huid van je baby.

Eerste hulp bij babykwaaltjes:

Door onze jarenlange kennis weten we precies wat je baby nodig heeft. En soms is dit een product voor een specifiek kwaaltje. Zoals luieruitslag, darmkrampjes of de slapeloze nachten. Ontdek hier 3 van onze probleemoplossers:

Bescherm babybillen met zinkoxide

Bescherm babybillen met zinkoxide

Luieruitslag is één van de meest voorkomende babykwaaltjes. Je herkent het aan de schrale en rode huid tussen de liezen en rondom de billetjes van je baby. Calendula Billenbalsem met zinkoxide beschermt en verzorgt de billen na iedere luierverschoning, zonder dat het de huid afsluit.

Ontdek meer

Verlicht darmkrampjes van je baby

Verlicht darmkrampjes van je baby

Een buikmassage kalmeert en brengt je baby tot rust bij darmkrampjes. Gebruik Baby Buikjesolie voor een ontspannen buikmassage. De milde amandelolie en natuurlijke etherische oliën van kardemom en majoraan ondersteunen de spijsvertering.

Ontdek meer

Laat je baby ontspannen en rustig in slaap komen

Laat je baby ontspannen en rustig in slaap komen

Na een dag vol indrukken wil je je baby laten ontspannen. Met Calendula Welterustenbad maak je een verzachtend en verzorgend badje. De kruidige en rustgevende geur van tijm heeft een ontspannende werking. De wilde tijm verwarmt je baby’s lichaam en extract van Calendula verzacht de kwetsbare babyhuid. Zo vallen jullie allebei in no-time in slaap!

Ontdek meer

5 tips tegen luieruitslag

Luieruitslag is één van de meest voorkomende babykwaaltjes. Maar hoe kun je luieruitslag voorkomen en verhelpen? We geven je 5 natuurlijke tips. Voor zachte babybillen!

Lees de tips

Buikkrampjes bij je baby voorkomen en verhelpen

Buikkrampjes bij je baby zijn normaal, maar wel heel erg vervelend. Daarom helpen we je graag krampjes bij je baby te voorkomen en verhelpen.

Lees meer

Je baby in bad doen: 4 tips

Je baby in bad doen kan in het begin best spannend zijn. Want hoe warm mag het water van een babybadje zijn? En wanneer mag je baby in bad?

We vertellen je alles