Skin Food: 100% natuurlijke alles-in-één-crème

Skin Food: onze 100% natuurlijke alleskunner. Deze intensief voedende crème herstelt de barrièrefunctie van de huid en verzorgt ruwe en droge plekjes. Voor een zichtbaar verbeterde huid die zacht en glad aanvoelt.
WAT
EET
JE HUID
VANDAAG?

100% natuurlijke voeding

De formule bestaat uit geneeskrachtige plantenextracten die de huid herstellen en tot rust brengen, zoals driekleurig viooltje, Calendula en kamille. Deze unieke combinatie heeft een basis van oliën en wassen die de huid intensief voeden en weer soepel maken. Met de heerlijke geur van lavendel, sinaasappel en benzoëhars.

Goed voor jezelf, goed voor de wereld

Skin Food heeft het Natrue-kwaliteitslabel. Dit is het strengste internationale en onafhankelijke keurmerk voor natuurcosmetica, dat garandeert onder andere dat Skin Food uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten bevat.

Ontdek het volledige Skin Food menu

Skin Food

Intensief voedende crème. Skin Food voedt alle plekjes die ruw en droog zijn.
30 ml
€5.99
Koop nu

Skin Food Light

Een echte alleskunner. Skin Food Light trekt snel in en zorgt voor hydratatie.
30 ml
€5.99
Koop nu

Skin Food Body Butter

Intensief voedende body butter. Verzorgt droge huid van top tot teen.
150 ml
€13.99
Koop nu

Skin Food Lip Balm

Voedende lipverzorging. Skin Food Lip Balm redt droge en gesprongen lippen.
8 ml
€4.99
Koop nu

NIEUW! Skin Food Body Butter in glazen pot

Heb jij de nieuwe verpakking al gezien? Skin Food Body Butter zit vanaf nu in een luxe groen glazen pot. En, om het glas te beschermen, zit er ook een doosje omheen. We gebruiken 85% gerecycled glas, 70% daarvan is van consumentenafval en 15% vanuit industrieel afval. En groen glas is oneindig recyclebaar. Goed voor jou en de planeet!

Voorkom droge handen met Skin Food

Met het vele handen wassen drogen onze handen sneller uit. Hoe meer je wast, hoe droger je handen worden. Gebruik Skin Food voor jouw droge handen. Deze intensief voedende crème met biologische zonnebloemolie herstelt de barrière functie van de huid.

Hoe gebruik je Skin Food?

Skin Food is niet voor niets onze alleskunner. Je kunt het overal voor gebruiken. Breng het aan op droge en schrale plekken op je gezicht en lichaam. Denk aan droge handen en voeten, bij ruwe plekjes op ellebogen en knieën. Maar ook als gezichtsmasker en als verzorging van je lippen of nagelriemen.

Hoe gebruik je het Skin Food menu

Skin Food is er in een volledige lijn voor gezicht, lichaam en lippen. Maar hoe gebruik je de producten het beste? En waarin verschillen ze van elkaar?

Lees meer

Voorkom een droge huid

Heb je last van een droge huid? Wij geven je handige tips tegen een droge huid.

Lees meer

Droge handen door handen wassen

Door het vele handen wassen kun je droge handen krijgen. We geven 7 tips tegen droge handen.

Lees de tips