Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda AG

Platinastraat 161
Postbus 733
2700AS Zoetermeer 
Nederland
KvK nummer: 27013770


Weleda in de wereld

Weleda is een internationale onderneming die over de hele wereld actief is in ruim 50 landen. Het geheel van al die vestigingen wordt de ‘Weleda Groep’ genoemd. De hoofdzetel van de Groep is gelegen in Arlesheim (Zwitserland). Wereldwijd telt Weleda zo’n 1.900 medewerkers. 

De verwerking van de grondstoffen tot cosmeticaproducten en geneesmiddelen gebeurt in de vestigingen in Basel (Duitsland), Huningue (Frankrijk) en Schwäbisch Gmünd (Duitsland).

In Schwäbisch Gmünd ligt ook Weleda Naturals, een domein van 20 hectare waar op biodynamische wijze een deel van de ingrediënten worden geteeld en de moedertincturen worden gemaakt voor de hele Weleda Groep. Er is ook een bezoekerscentrum gevestigd.

Wereldwijde teeltprojecten

Voor het verzamelen en aankopen van de grondstoffen voor onze producten zijn we een duurzame partner in teeltprojecten die als insteek een langdurige en duurzame insteek hebben voor de natuur, de lokale gemeenschap en Weleda.

bekijk onze teeltprojecten