Natuurlijk mooi

Een goede verzorging houdt je huid gezond en in balans. De natuur weet wat jij daarvoor nodig hebt. En wat niet. Lees hieronder hoe je jouw huid kan laten stralen.

Jouw 100% natuurlijke hulp

Je huid heeft verschillende functies zoals bescherming tegen vuil en het op peil houden van temperatuur en vocht. Ook helpt dit grootste lichaamsorgaan je bij het afvoeren van afvalstoffen. Het is dus belangrijk om goed voor je huid te zorgen.

Al onze verzorgingsproducten komen rechtstreeks uit de natuur en hebben daardoor een milde werking. Kies het product dat het beste past bij jouw huidtype. En laat je huid stralen.   

Bekijk het overzicht van onze verzorgingsproducten  

Wat zit er in onze producten?

Waarom je huid kiest voor puur natuur - Weleda

De natuur heeft een aantal ingrediënten voor een mooie en gezonde huid al gewoon in huis. Daarom vind je ze ook terug in al onze producten:

  • Zuiver plantaardige oliën: leggen een voedend laagje op de huid zonder die af te sluiten
  • Krachtige plantenextracten: zorgen voor bijvoorbeeld versteviging of hydratatie
  • Natuurlijke etherische oliën: geven een unieke geur en dienen als conserveringsmiddel 

Wat zit er zeker niet in onze producten?

Een aantal synthetische stoffen kunnen de huid irriteren, uitdrogen of zorgen voor een allergische reactie. Dit geldt vooral voor de zogenoemde hormoonverstoorders. Om die reden heb je bij ons de garantie dat al onze verzorgingsproducten vrij zijn van:

  • Synthetische geur- en kleurstoffen
  • Synthetische conserveringsmiddelen
  • Siliconen
  • Ingrediënten van minerale oorsprong
  • Genetisch gemanipuleerde ingrediënten

Een greep uit onze 100% natuurlijke producten

30 ml
€15.49
Koop nu
Een echte alleskunner. Skin Food is een rijke, voedende huidcrème voor de vervelende droge en ruwe plekjes op de huid.
30 ml
€5.99
Koop nu
Revitaliseert en regenereert intensief
200 ml
€14.99
Koop nu
Verzorgt en beschermt
200 ml
€11.99
Koop nu

Over de huid

Over de huid - natuurlijke huidverzorging - Weleda

De huid omhult ons hele lichaam. Ze beschermt ons dagelijks tegen invloeden van buitenaf. Deze barrièrefunctie vormt een van de belangrijkste functies van de huid. Maar onze huid regelt ook de algemene vochthuishouding in het lichaam, houdt onze lichaamstemperatuur op peil en vervult belangrijke functies zoals omzetting van zonlicht naar vitamine D.

Een goede verzorging ondersteunt en versterkt de processen in onze huid op een natuurlijke manier. Alleen de natuur biedt ons het beste om de huid te verzorgen en in balans te houden.

Waarom je huid kiest voor puur natuur

Wij gaan ervan uit dat alleen de natuur ons het beste kan bieden om de huid te verzorgen en in balans te houden. Onze inspiratie halen we hoofdzakelijk uit de plantenwereld en de natuur om ons heen.

Deze schatkamer boordevol waardevolle ingrediënten, elk met een unieke werking, levert ons niet alleen de nodige grondstoffen maar ook belangrijke inzichten die ons helpen bij de samenstelling van onze producten.

Door te observeren wat er in de natuur gebeurt, leren we hoe we de processen in onze huid op een natuurlijke manier kunnen ondersteunen en versterken.