Natuurlijk mooi

Een goede natuurlijke verzorging houdt je huid gezond en in balans. De natuur weet wat jij daarvoor nodig hebt. En wat niet. 

100% natuurlijke huidverzorging

Je huid heeft verschillende functies zoals bescherming tegen vuil en het op peil houden van temperatuur en vocht. Ook helpt je huid je bij het afvoeren van afvalstoffen. Het is dus belangrijk om goed voor je huid te zorgen.

Natuurlijke huidverzorging is geschikt voor ieder huidtype. Dat komt door de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die erin zitten. Je lichaam herkent dit als eigen. Onze 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten versterken en ondersteunen processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Natuurlijke ingrediënten

De natuur heeft een aantal ingrediënten voor een mooie en gezonde huid al gewoon in huis. Daarom gebruiken wij deze natuurlijk in onze producten:

 

  • Pure plantaardige oliën bevatten essentiële vetzuren en antioxidanten die de huid voeden, soepel houden en beschermen.
  • Krachtige plantenextracten ieder plantenextract heeft zijn eigen waardevolle en unieke werking. Neem bijvoorbeeld het extract van driekleurig viooltje wat gebruikt wordt voor Skin Food. Deze zorgt voor een vochtinbrengende en beschermende invloed van de huid. Wat het zeer geschikt maakt voor de verzorging van een droge of gevoelige huid.
  • Natuurlijke etherische oliën: geven een unieke geur en dienen direct voor een lange houdbaarheid van het product. Dankzij natuurlijke etherische oliën worden er geen synthetische conserveermiddelen gebruikt.

 

Waarom je huid kiest voor puur natuur

Natuurlijke huidverzorging is geschikt voor ieder huidtype. Dat komt door de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die erin zitten. Je lichaam herkent dit als eigen. Onze natuurlijke verzorgingsproducten versterken en ondersteunen processen in onze huid op een natuurlijke manier. Alle ingrediënten in onze producten beschikken over een eigen en unieke en waardevolle werking.

Dit zorgt ervoor dat we voor ieder huidtype een juist verzorgingsproduct hebben.

Een greep uit onze 100% natuurlijke huidverzorging

Verzachtende Gezichtscrème Light

Lichte verzorging met amandel voor de gevoelige, gecombineerde huid.
8 reviews
30 ml
€15.99
Koop nu

Skin Food

Intensief voedende crème. Skin Food voedt alle plekjes die ruw en droog zijn.
54 reviews
30 ml
€5.99
Koop nu

Calendula Verzorgende Babyolie

Verzachtende babyolie met verwarmend en beschermend effect
30 reviews
200 ml
€13.99
Koop nu