Over Weleda

De verbinding tussen mens en natuur is een van de grootste redenen waarom Weleda al 100 jaar kiest voor puur natuur. Wij geloven dat niets ons er beter laat uitzien en voelen als we ons verbinden met de kracht van de natuur.

Onze producten zijn 100% natuurlijk 

De natuur staat bij ons centraal en is de inspiratie voor onze producten. Weleda is dan ook echt helemaal natuurlijk. 100% natuurlijk. Onze producten bestaan allemaal uit 100% natuurlijke ingrediënten en 80% biologische ingrediënten.

Lees meer

We bestaan 100 jaar! 

Al 100 jaar geloven we in de connectie tussen mens en natuur. Sinds 1921 ontwikkelen we 100% natuurlijke en gecertificeerde verzorgingsproducten en geneesmiddelen.

Vier het mee

Weleda is B Corp gecertificeerd

Weleda is officieel gecertificeerd als B Corp. De hoogst haalbare erkenning voor duurzaam ondernemen. We zijn trots dat we deel uitmaken van een groep bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld!

Vertel me meer

Met respect voor de natuur

Weleda is trots op wat de natuur te bieden heeft. Daarom zorgen we ook goed voor haar. Onze teelt is altijd duurzaam en grotendeels biologisch. En we nemen nooit meer van de natuur dan dat we geven. Samen met onze partners Natuurmonumenten en Naturalis zetten we ons in voor de bescherming van biodiversiteit in Nederland en in de wereld.

Partners in biodiversiteit

De zorg voor het behoud van de natuur is onderdeel van onze missie. Net als die van onze duurzame partners. Maak kennis met de partners van Weleda.

Maak kennis met onze biodiversiteitspartners

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit in het DNA van Weleda en speelt dus een rol bij alles wat we doen. We hebben 3 duurzame pijlers die ons beleid bepalen.

Ontdek onze pijlers in duurzaamheid

Tuinen en teeltprojecten

We telen onze planten op een eerlijke en biodynamische manier. Dat geldt voor onze teeltprojecten én onze eigen Weleda tuin in Zoetermeer.

Ontdek meer

Een greep uit onze 100% natuurlijke huidverzorging

Skin Food

Intensief voedende crème. Skin Food voedt alle plekjes die ruw en droog zijn.
47 reviews
30 ml
€5.99
Koop nu

Verstevigende Gezichtsolie

Krachtige antioxidanten-boost met granaatappel. Voor de 40+ huid.
38 reviews
30 ml
€27.99
Koop nu

Calendula Babyshampoo & Douchecrème

Reinigt babyhaar en de babyhuid uiterst mild. Prikt niet in de ogen.
31 reviews
200 ml
€7.99
Koop nu

Arnica Sport Massageolie

Verwarmt en ontspant de spieren
22 reviews
100 ml
€12.99
Koop nu