Word Partner Schoonheidsspecialist

Steeds meer schoonheidsspecialisten werken met Weleda. Onze producten met 100% natuurlijke ingrediënten zijn geschikt voor elke leeftijd en voor elk huidtype.

Hoe word je Partner Schoonheidsspecialist

Is werken met natuurlijke cosmetica vanzelfsprekend voor je en ben je opzoek naar een holistische behandeling om extra bijverkopen aan te jagen voor in de salon? Dan is er als gediplomeerd schoonheidsspecialist de mogelijkheid om Weleda Partner Schoonheidsspecialist te worden.  

Na je inschrijving volg je een online inscholing. Zodra je die afgerond hebt en een starterspakket hebt afgenomen, ben je officieel Weleda Partner Schoonheidsspecialist.

 

Ja, ik meld me aan

Natuurlijk & holistisch

Bij steeds meer mensen groeit het bewustzijn: verzorging met puur natuur is veilig en zacht voor je huid.

Maak je salon onderscheidend door te werken met een holistisch en natuurlijk concept.

De voordelen

Als Weleda Partner Schoonheidsspecialist kan je onze producten met aantrekkelijke marges verkopen. Naast de 31,5% basiskorting voor professionals ontvang je als Partner Schoonheidsspecialist zeer gunstige inkoopvoorwaarden op de Weleda verzorgingsproducten. 

  • Werk met 100% natuurlijke gezichtsverzorging
  • Weleda behandelingen voor in de salon
  • Inkoopkorting op producten
 
Ja, ik meld mij aan

Meer weten?

Alles over samenwerken met Weleda staat in ons Partnerplan. Je vindt er meer informatie over voordelen, voorwaarden, trainingen en nog veel meer

download het Partnerplan

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel 079 363 13 35 (elke werkdag van 8:30 - 17:00 uur). Een informatiegesprek is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.