Een mooie huid begint met natuurlijke gezichtsreiniging

Elke huid is anders en heeft dus ook andere behoeften. Onze 100% natuurlijke gezichtsreiniging is er voor elke levensfase en elk huidtype. Ook voor de gevoelige en onzuivere huid.

Waarom kiezen voor 100% natuurlijke gezichtsreiniging

Het is belangrijk dat je milde reinigingsproducten kiest die afgestemd zijn op jouw huidbeeld. In onze producten zitten uitsluitend ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en mildheid voor de huid. Natuurlijke reinigingsproducten ondersteunen en versterken de processen in je huid. Zonder dat het beschermlaagje van je huid wordt aangetast. Weleda Gezichtsreiniging: 

- Voor elk huidtype
- Uiterst mild en zacht
- Droogt de huid niet uit

25% korting op Weleda Gezichtsreiniging

Ontdek nu Weleda Gezichtsreiniging met 25% probeerkorting. Dit geldt op alle 6 de gezichtsreinigingsproducten:

  • Verzachtende Reinigingsmelk 75 ml
  • Zuiverende Reinigingsgel 100 ml
  • Milde Reinigingsmelk 100 ml
  • Verfrissende Gezichtstonic 100 ml
  • 2in1 Reiniging 100 ml
  • Milde Reinigingsmousse 150 ml

De actie loopt van 27 juli t/m 16 augustus 2020.

Vind een verkooppunt

Gezichtsreiniging voor de gevoelige huid

Amandel Verzachtende Reinigingsmelk
Een gevoelige huid vraagt om een milde aanpak. Amandel Verzachtende Reinigingsmelk is parfumvrij en verwijdert make-up zonder de gevoelige huid te irriteren.

Gezichtsreiniging voor de normale en gemengde huid

Milde Reinigingsmousse
Met Milde Reinigingsmousse zuiver je je gezicht in een handomdraai van overtollig talg en make-up. Reinigt de huid mild met 100% natuurlijke ingrediënten. Met frisse citroengeur

2-in 1 Reiniging
Als je voorkeur hebt voor zowel reinigingsmelk en tonic, maar houd je je reiniging liever simpel. 2-in-1 Reiniging reinigt en verfijnt de poriën in 1 stap.

Gezichtsreiniging voor de normale tot droge huid

Milde Reinigingsmelk
Milde Reinigingsmelk heeft een zachte aangename textuur en reinigt je huid tot diep in de poriën.

Verfrissende Gezichtstonic
Verfrissende Gezichtstonic laat de poriën na de reiniging weer samentrekken en zuivert de huid. Voor een extra fris huidgevoel.

Gezichtsreiniging voor de onzuivere huid

Zuiverende Reinigingsgel
Zuiverende Reinigingsgel reinigt tot diep in de poriën, verwijdert make-up en voorkomt en vermindert onzuiverheden. Voor een gezonde en schone huid.

Oogmake-up verwijderen

Amandel Verzachtende Gezichtsolie
Met Amandel Verzachtende Gezichtsolie op een vochtig wattenschijfje haal je oogmake-up makkelijk weg zonder te irriteren. Bovendien verzorgt de olie direct de tere huid rond je ogen.  

Tweemaal daags reinigen 

De hele dag door hecht zich vuil aan je huid. Denk bijvoorbeeld aan fijnstof en uitlaatgassen. Daarnaast produceert je huid ook zelf ‘afval’, zoals dode huidcellen, zweet en talg. ’s Nachts produceert je huid vervolgens collageen en vindt de celvernieuwing plaats, wat ook de nodige sporen achterlaat. Reinig daarom je gezicht twee maal per dag. Zo voorkom je dat je poriën verstopt raken én worden werkzame stoffen van je serum, dag- of nachtcrème veel beter opgenomen!